Uddannelse

Et af målene for EIRM's arbejde er at bidrage til effektivt ledede organisationer, der analyserer deres risici og planlægger, hvordan de skal håndtere dem - både de farer og muligheder risiciene præsenterer.

Vi tilbyder EIRM’s onlinekursus i risk management. En introduktion til enterprise risk management (ERM). Kurset introducerer de koncepter, termer og processer, der gør sig gældende i ERM. Kurset er udviklet til dig, der vil have en introduktion til risikoledelse, og til den organisation, som ønsker at give ledere og medarbejdere en fælles forståelse af ERM og et fælles risikosprog. Kurset kan tages på fire uger med en til to timers daglig arbejdsindsats.

Derudover har EIRM et samarbejde med the Intitute of Risk Management (IRM) i London. IRM tilbyder et certifikatkursus i risk management, der er en grundig introduktion til risk management området, og et diplomkursus, der er en overbygningsuddannelse.

EIRM tilbyder også skræddersyede kurser og konferenceoplæg efter aftale med vores kunder. Kurserne varierer fra generelle introduktioner til risikostyring og risikoledelse til specialiserede emner for topledere.

Kontakt Finn Kjær Jensen for yderligere information.